Agenda

  • Meidentijd ! Voor meiden in groep 6, 7 en 8 van de basisschool
   6-11, 20-11, 11-12-2018 en 9-1-2019 Aanmelden : chantal@prikkelkids.nl

  Meidentijd bij Prikkelkids

  Zit jij in groep 6, 7 of 8 van de basisschool? Hou je van gezelligheid? Ben je graag creatief bezig? En vind je het leuk om met een klein groepje andere meiden onder begeleiding van een kindercoach wat meer te weten te komen over jezelf? Wat zijn jouw talenten? Wat betekent vriendschap voor jou? Durf jij je eigen keuzes te maken? Hoe zeg je ‘nee’ tegen een ander?

  Dan is Meidentijd bij Prikkelkids iets voor jou!

  In een serie van vier bijeenkomsten gaan we met dit alles op een gezellige, creatieve manier aan de slag. Ken je niemand? Vind je dat spannend? Dan zou ik zeggen : Juist doen! Ik ontmoet je graag! Er is plaats voor 4 meiden.

  Wanneer: dinsdag 6 november, 20 november, 11 december 2018 en 8 januari 2019, steeds van 15.45 tot 17.00 uur

  Waar: In de praktijk van Prikkelkids, Maassingel 12 in Terneuzen

  Kosten: €85,- incl. btw. drankje, iets lekkers en materialen

  Aanmelden kan door een mailtje te sturen : chantal@prikkelkids.nl of even te appen : 06 – 42676203

   

  Wil je Meidentijd met een groepje vriendinnen volgen? Dat kan ook! Bel of mail even en dan kijken we wanneer het voor jullie het beste uitkomt.

  • "Hoera, ik zit in groep 8 slinger" voor groep 8'ers die na de zomervakantie naar de middelbare school gaan
   Voorjaar 2019 Aanmelden : chantal@prikkelkids.nl

  Voor groep 8'ers die na de zomervakantie naar de middelbare school gaan

  Hoera! Ik zit in groep 8!

  Nog een paar maanden en dan mag je naar de middelbare school. Dat is best een grote stap. Heb je er zin in? Of zie je er tegenop? Wat zijn je verwachtingen? En wat zou jou helpen om met een goed gevoel aan deze nieuwe tijd te beginnen?

  Lijkt het je leuk om samen met mij, kindercoach en een aantal andere groep 8’ers daarover te praten? Te ontdekken wat jouw sterke kanten zijn, zodat je die goed kan inzetten bij de spannende start van de middelbare school? Geef je dan op voor de “Hoera! Ik zit in groep 8 Slinger”. Op drie maandagmiddagen bereid je je op een creatieve manier voor op de verandering van basisschool naar brugklas. We kijken naar je talenten en slingeren alle onzinnige angsten overboord. Na drie keer ga je naar huis met een vlaggenlijn vol positiviteit zodat je bij je afscheid van groep 8 echt de slingers op kunt hangen!

  Wanneer : Voorjaar 2019

  Tijd : 15.30 – 16.45 uur

  Waar : In de praktijk van Prikkelkids, Maassingel 12 – Terneuzen

  Voor wie : Groep 8’ers die na de zomervakantie naar de middelbare school gaan

  Kosten : 

  Stuur even een mailtje om je aan te melden naar chantal@prikkelkids.nl, alleen of samen met je vriend(in) of klasgenoot , er is plaats voor zes, vol=vol

 • Moeders & Dochters

  Moeder & dochter theekransje

  Voor moeders met dochters in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar

  Vind jij het leuk om een ontspannen middagje met je dochter te hebben? Om te investeren in de band die je hebt met je tienerdochter? Waar er aandacht is voor elkaar? En waar je ook nog creatief met elkaar aan de slag gaat?

  In dit theekransje ga je samen met je dochter op zoek naar elkaars kwaliteiten en talenten. Jullie mooiste eigenschappen symboliseren we in een bijzondere kraal. Daarna maken jullie allebei een armband als tastbare herinnering aan deze bijzondere middag.

  Er is plaats voor 3 moeders met dochters.

  Datum :

   

   

   

  Locatie : In de praktijk van Prikkelkids

  Kosten : 35 euro voor moeder & dochter

  Aanmelden : stuur een mail naar chantal@prikkelkids.nl

  Ik ontmoet jullie graag!