Chantal Vinke

Kinder- en opvoedcoach
 • Neem gerust eens contact met mij op.
  telefonisch of per mail.

  06-42676203

 • Ik begeleid kinderen en ouders bij het omgaan met prikkelgevoeligheid.

  Ik ben Chantal Vinke. Ik woon met mijn gezin in Terneuzen. Ik ben geboren (1982) en getogen in het mooie en rustige Zeeuws-Vlaanderen. Ik geniet van rust en ruimte om me heen, van de verschillende seizoenen, van gezond eten, creatief bezig zijn en van kleine dingen. Ik bof dat ik moeder mag zijn van drie gezellige, temperamentvolle en creatieve kinderen, waarvan er inmiddels twee op de middelbare school zitten. 

  Mijn passie ligt in het begeleiden van kinderen en hun ouders. Dat doe ik met veel plezier in mijn praktijk aan huis. Een praktijk waar kinderen aandacht krijgen die ze doet groeien!

  Bij Prikkelkids heb ik tijd en aandacht voor jullie kind. Ook voor gesprekken met ouders is er alle ruimte. Waar komt bepaald gedrag vandaan? En wat wil jouw kind je met zijn gedrag vertellen? Wat heeft een kind nodig om te groeien? Ik vind het een uitdaging om daar samen naar op zoek te gaan!  Mijn pedagogische reis is begonnen met de opleiding tot leerkracht in het basisonderwijs. Naast mijn werk als kindercoach geef ik ook met veel plezier les op een basisschool. In meer dan twintig jaar onderwijservaring gaf ik les op verschillende scholen, aan kinderen van alle leeftijden, vanuit allerlei achtergronden. Een mooie ervaring deed ik op als leerkracht in het Leonardo-onderwijs, onderwijs gericht op hoogbegaafde kinderen. Op dit moment mag ik ook juf zijn van een middenbouwgroep in het reguliere onderwijs. Lesgeven doe je vanuit het hart!

  Met veel passie ben ik werkzaam geweest als jeugd-en gezinsbegeleider in de jeugdzorg. In die functie mocht ik kinderen, jongeren en ouders begeleiden in hun thuissituatie.

  De combinatie van deze werkzaamheden, met kinderen individueel, bij gezinnen thuis en in het onderwijs, maakt dat ik me uiterst betrokken voel in de driehoek van kind, gezin en school.

  Met veel geduld, creativiteit en een oplossingsgerichte aanpak doe ik wat het liefste doe, tegemoet komen aan behoeften van kinderen.

   

  Lees hier mijn blogs!

  • “Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg”
   Chantal