Chantal Vinke

Kinder- en opvoedcoach
 • Neem gerust eens contact met mij op.
  telefonisch of per mail.

  06-42676203

 • Ik begeleid kinderen en ouders bij het omgaan met prikkelgevoeligheid.

  Mijn naam is Chantal Vinke, kindercoach, en ik woon met mijn gezin in ZeelandTerneuzen. Ik ben geboren (1982) en getogen in het mooie en rustige Zeeuws-Vlaanderen

  Mijn passie ligt in het begeleiden van kinderen en hun ouders. Het is allemaal begonnen in het onderwijs, toen ik in 2003 startte met mijn loopbaan als groepsleerkracht. In 14 jaar voor de klas staan heb ik ontzettend veel ervaring opgedaan in het werken met kinderen in alle leeftijdsgroepen. Altijd al had ik iets met kinderen met een extra zorgbehoefte. Kinderen die net iets anders nodig hadden. Het was voor mij de uitdaging in het onderwijs om dat te kunnen bieden. Tegelijkertijd werd dat door veranderingen in het onderwijs voor mij steeds lastiger. Terwijl ik zoveel aandacht wilde geven! 

  Toen ik begon met de opleidingen tot kinder- en opvoedcoach maakte mijn hart een sprongetje. Eindelijk kon ik me weer richten op waar ik ooit voor gekozen had; de kinderen! Want luisteren naar kinderen, tegemoet komen aan hun behoeften, dat is mijn kracht. Chantal Vinke, voor kindercoaching & opvoedcoaching.

  Lees hier mijn blogs!

  • “Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg”
   Chantal