Referenties

  • Onze zoon , en wij, hebben het als super positief ervaren! Chantal, geweldig hoe je hem hebt weten te “coachen” , stimuleren en ‘m ( en ons) hebt laten inzien hoe goed hij WEL alles kan en durft ! Voor iedereen een echte aanrader….. We hebben weer een mannetje met zelfvertrouwen, die positief in z’n kleine leventje staat !

   Marja, moeder van een zoon van 6 jaar
  • Wat vond ik het moeilijk, hulp vragen, het gevoel van falen als moeder. Maar wat ben ik blij dat ik dat toch heb gedaan bij Chantal. Het gevoel van begrepen te worden zonder oordeel. Ze heeft me handvatten aangereikt en me van een afstand naar de behoeften van mijn kind laten kijken.

   Ada, moeder van een zoon en een dochter, over opvoedcoaching bij Prikkelkids.
  • Het kindercoachtraject wat wij samen met onze zoon hebben gevolgd bij Chantal, hebben wij als zeer prettig ervaren. Alles met als doel om ons en onze zoon inzicht te geven in zijn soms wat extreme boosheid. “Vreemdeling” Chantal had al snel het vertrouwen gewonnen bij onze zoon en samen zijn ze aan de slag gegaan. Hij vond het altijd prima om door Chantal geholpen te worden en van de afsluitingssessie werd een feestje gemaakt! Chantal, bedankt voor je aandacht, liefde en steun. Wij kunnen dankzij al je adviezen hoopvol verder met opvoeden!

  • Wat was het fijn dat Chantal onze dochter begeleid heeft! Chantal is open en eerlijk en in staat om samen met de ouders en het kind doelen te stellen en deze ook te bereiken. Dit alles in zeer goed overleg met de ouders en school. Elke sessie was voor onze dochter een feestje! Op een leuke manier krijgt Chantal het voor elkaar om het vertrouwen van het kind te krijgen en de doelen te bereiken!

   Moeder van Lisa, 6 jaar
  • De familieopstelling was voor mij een bijzondere ervaring. Ik vond het confronterend en het maakte wat emoties los. De opstelling gaf me inzicht en maakte me bewust van mijn positie in het gezin. Doordat helder werd waar ik mijn plaats in het gezin zou willen en we samen ideeën bedachten hoe ik daar kan komen, geloof ik dat het voor een positieve wending zorgt. Bedankt Chantal voor je warme aandacht, je geduld en je kundige begeleiding die me stap voor stap en zonder oordeel verder helpt bij mijn persoonlijke groei.

   Daniëlle, moeder van een samengesteld gezin
  • Heel gaaf hoe je op je plek gevallen bent in dit vak. Als een precies passend puzzelstukje! 😉

   Jiska, docent Kindercoachopleiding
  • Wat hadden wij een zorgen over onze zoon op school en soms ook thuis. We vonden het moeilijk de juiste hulp te vinden. Uiteindelijke kwamen we bij jou terecht en dit gaf na het eerste gesprek een goed gevoel.
   Hij vond het maar wat spannend de eerste sessie, maar hij had gelijk een klik met je. Hij heeft het nog wel eens over hoe leuk hij het vond. Vooral jullie konijn en kippen waren zijn favoriet. Het balans spel van de ark van Noach was ook iets wat hij graag deed!
   Jij hebt onze zoon handvatten gegeven om beter met zijn eigen gedrag om te kunnen gaan. Vooral het toepassen van stop, denk, doe!
   Dankzij jou heeft hij meer zelfvertrouwen gekregen en gaat het ook stukken beter op school.
   Door de tips en adviezen die je ons als ouders hebt gegeven gaat het thuis nu ook erg goed.
   Bedankt Chantal. We wensen je nog heel veel succes en vooral veel plezier met jouw praktijk.

   Ouders van een zoon van 7