Referenties

  • ‘We hebben een positief coachingstraject afgerond samen met onze zoon van 9 jaar. Er was veel aandacht voor de persoonlijke interesses van hem. Spelenderwijs werden onderwerpen die heel leerzaam zijn besproken, zoals omgaan met gedachten en emoties en het bereiken van doelen. Onze zoon heeft er veel aan gehad en veel geleerd. De coachingsmomenten brachten hem rust en dichter bij zijn doel’

  • We willen je even laten weten dat hij heel mooie en goede stappen aan het maken is. Je hebt hem hierbij zo goed geholpen. Hij geeft op zo’n goede manier zijn grenzen aan. Dank je wel!

  • Onze 10-jarige dochter zat niet lekker in haar vel, kon om alles snel boos worden en kon daar de hele dag in blijven hangen. Dit kwam de concentratie ook niet ten goede en daar kwam weer de boosheid. Een vicieuze cirkel waarvan wij als ouders en zijzelf het niet meer voor elkaar kregen deze te doorbreken.

   Via Facebook had ik al regelmatig gelezen over Prikkelkids, de reacties van ouders die daar met hun kinderen waren geweest en de artikels van Chantal zelf. Na overleg met onze dochter en een kennismakingsgesprek besloten om het traject in te gaan. Gelijk was daar die klik tussen onze dochter en Chantal en tot en met de laatste sessie is ze altijd met veel plezier geweest. Dankzij Chantal kreeg zij, en wij als ouders, inzicht in wat werkte voor onze dochter. Niet om de emotie weg te stoppen, maar hoe er op te reageren en er mee om te gaan. Deze vaak simpele handvaten blijven we, ook nu het traject al een tijdje klaar is, gebruiken in het gezin.

   Nu we zien hoe goed het met haar gaat, ze met haar emotie omgaat en het ook op school lekkerder gaat, zijn we blij dat we toen die stap hebben gezet!

   Moeder van een dochter van 10
  • Ik wil je bedanken voor de goede coaching van de afgelopen periode. Je hebt eraan bij gedragen dat onze dochter meer durft en meer in zichzelf gelooft.

   Moeder van een dochter van 4
  • Onze 6 jarige zoon had moeite met de overgang van groep 2 naar groep 3. Stilzitten, alsmaar werken, nieuwe kinderen: Zoveel veranderingen.
   Het is een vrolijk en extravert kind, maar hij uitte het in die periode vooral door boosheid en fysiek naar andere kinderen.
   Op een speelse manier is onze zoon begeleidt door spelletjes en gesprekjes bijvoorbeeld over waar hij goed in is. En zijn grote broer, wij als ouders, eigenlijk werd ons hele gezin er bij betrokken. Als 6-jarige kwam hij zelf ook met onderwerpen bijvoorbeeld over lelijke woorden. We zagen dat hij de veiligheid en het vertrouwen ervaarde bij Chantal, daardoor bloeide hij op. Gevoelens mogen er zijn. Als ouder vonden mijn man en ik het best lastig om met boosheid om te gaan, of een driftige bui. Maar ieder kind heeft dat wel eens he. Op een toegankelijke manier heeft de coaching heeft ons ook laten inzien wat we zelf anders konden doen. Waardevol!

   Irene - moeder van twee jongens
  • Onze zoon , en wij, hebben het als super positief ervaren! Chantal, geweldig hoe je hem hebt weten te “coachen” , stimuleren en ‘m ( en ons) hebt laten inzien hoe goed hij WEL alles kan en durft ! Voor iedereen een echte aanrader….. We hebben weer een mannetje met zelfvertrouwen, die positief in z’n kleine leventje staat !

   Marja, moeder van een zoon van 6 jaar
  • Wat vond ik het moeilijk, hulp vragen, het gevoel van falen als moeder. Maar wat ben ik blij dat ik dat toch heb gedaan bij Chantal. Het gevoel van begrepen te worden zonder oordeel. Ze heeft me handvatten aangereikt en me van een afstand naar de behoeften van mijn kind laten kijken.

   Ada, moeder van een zoon en een dochter, over opvoedcoaching bij Prikkelkids.
  • Het kindercoachtraject wat wij samen met onze zoon hebben gevolgd bij Chantal, hebben wij als zeer prettig ervaren. Alles met als doel om ons en onze zoon inzicht te geven in zijn soms wat extreme boosheid. “Vreemdeling” Chantal had al snel het vertrouwen gewonnen bij onze zoon en samen zijn ze aan de slag gegaan. Hij vond het altijd prima om door Chantal geholpen te worden en van de afsluitingssessie werd een feestje gemaakt! Chantal, bedankt voor je aandacht, liefde en steun. Wij kunnen dankzij al je adviezen hoopvol verder met opvoeden!

  • Wat was het fijn dat Chantal onze dochter begeleid heeft! Chantal is open en eerlijk en in staat om samen met de ouders en het kind doelen te stellen en deze ook te bereiken. Dit alles in zeer goed overleg met de ouders en school. Elke sessie was voor onze dochter een feestje! Op een leuke manier krijgt Chantal het voor elkaar om het vertrouwen van het kind te krijgen en de doelen te bereiken!

   Moeder van Lisa, 6 jaar
  • De familieopstelling was voor mij een bijzondere ervaring. Ik vond het confronterend en het maakte wat emoties los. De opstelling gaf me inzicht en maakte me bewust van mijn positie in het gezin. Doordat helder werd waar ik mijn plaats in het gezin zou willen en we samen ideeën bedachten hoe ik daar kan komen, geloof ik dat het voor een positieve wending zorgt. Bedankt Chantal voor je warme aandacht, je geduld en je kundige begeleiding die me stap voor stap en zonder oordeel verder helpt bij mijn persoonlijke groei.

   Daniëlle, moeder van een samengesteld gezin
  • Heel gaaf hoe je op je plek gevallen bent in dit vak. Als een precies passend puzzelstukje! 😉

   Jiska, docent Kindercoachopleiding
  • Wat hadden wij een zorgen over onze zoon op school en soms ook thuis. We vonden het moeilijk de juiste hulp te vinden. Uiteindelijke kwamen we bij jou terecht en dit gaf na het eerste gesprek een goed gevoel.
   Hij vond het maar wat spannend de eerste sessie, maar hij had gelijk een klik met je. Hij heeft het nog wel eens over hoe leuk hij het vond. Vooral jullie konijn en kippen waren zijn favoriet. Het balans spel van de ark van Noach was ook iets wat hij graag deed!
   Jij hebt onze zoon handvatten gegeven om beter met zijn eigen gedrag om te kunnen gaan. Vooral het toepassen van stop, denk, doe!
   Dankzij jou heeft hij meer zelfvertrouwen gekregen en gaat het ook stukken beter op school.
   Door de tips en adviezen die je ons als ouders hebt gegeven gaat het thuis nu ook erg goed.
   Bedankt Chantal. We wensen je nog heel veel succes en vooral veel plezier met jouw praktijk.

   Ouders van een zoon van 7