Whatsapp-coaching

 • Wanneer je zorgen hebt over de ontwikkeling van je kind of twijfelt hoe je met bepaald gedrag om kunt gaan, geef ik je graag door middel van app-coaching adviezen waarmee je dezelfde dag nog aan de slag kunt. De afgelopen jaren heb ik ervaren dat mijn deskundige helikopterview, het van een afstand bekijken van de situatie, heel zinvol is in situaties waar je zelf niet meer uitkomt.  Ik leer je hoe je gedrag anders kunt zien, wat de behoefte van jouw kind daarin is. Vragen die je bij app-coaching stelt, kunnen bijvoorbeeld te maken hebben met hooggevoeligheid, druk en opstandig gedrag of juist heel verlegen en teruggetrokken zijn, (vermoeden van ) ADHD of autisme.

  Ook wanneer je kind een diagnose ADHD of autisme heeft gekregen maar je nog niet goed weet hoe je kunt omgaan met alles wat daarbij komt kijken kan ik je helpen.

  Hoe?
  Via het aanmeldformulier laat je weten dat je een afspraak wilt maken voor app-coaching. Ik neem na ontvangst van het formulier zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak. Dat kan bijvoorbeeld ook ’s avonds ingepland worden, op een rustig moment wanneer het voor jou uitkomt. Als we een geschikt moment gevonden hebben, stuur ik je factuur. Deze dient voor het moment van de afspraak betaald te zijn.

  Een paar dagen vooraf mag je me een aantal vragen sturen, voorbeelden van concrete situaties of dingen waar je steeds tegenaan loopt. Ik heb dan voldoende tijd om me voor te bereiden op onze afspraak en in dat uur zoveel mogelijk situaties met je te bespreken. Alle gedeelde informatie wordt na het uur app-coaching verwijderd.

  App-coaching! Wat brengt het jou?

  • Een uur lang deskundig advies precies afgestemd op jullie situatie
  • Tips en adviezen die je later nog eens terug kunt lezen
  • Een afspraak op een moment dat het jou uitkomt
  • Geen keuzemenu’s of lange wachttijden; coaching wanneer je het nodig hebt!

  Wil je graag een afspraak maken? Vul dan het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!  Kosten 45,- per uur

 • Ervaringen

  Wanneer ik de situatie naar jou app krijg ik al meer overzicht in wat er nu eigenlijk is gebeurd. Dat jij me dan zonder oordeel leert op een andere manier naar het gedrag van mijn zoon te kijken is zo fijn!

  Als ik er met mijn man over praat komen we steeds weer op hetzelfde uit. Maar door jouw begeleiding leren we uit die cirkel te stappen.

  Het was fijn om een andere kijk op bepaalde dingen te krijgen. Ik heb weer handvaten om hiermee om te gaan. Dankjewel!